Kurser Hösten 2020

Under hösten 2020 erbjuds olika kurser som är en del i ett arbete vi gör för att prova fram kurser vi vill arrangera i framtiden. Kurserna är därför kostnadsfria, men utvärdering och feedback tas gärna emot av alla deltagare. Föranmälan krävs!

Workshop i kreativt skrivande, 24 oktober

Workshopen vänder sig till dig som är intresserad av att utforska improvisationselementet i ditt skrivande. Vi kommer arbeta med tre skrivövningar under dagen, läsa upp texterna och samtala om varandras texter. Ta med tre bilder och valfritt skrivmaterial. 

Begränsat antal platser.

Kursen är fullbokad men du kan göra en intresseanmälan till kommande kurs.

Intresseanmälan >

Workshop i bokbinderi - 25 oktober

I denna kurs kommer vi utforska hur man kan använda boken som objekt för konstnärligt skapande. Kursen går igenom grunderna i hur man kan binda in en bok och under dagen har du möjlighet att tillämpa denna kunskap på valfritt material som du vill utveckla i bokform (teckningar, måleri, fotografier, utskrifter mm), men likväl arbeta med tomma blad och binda in en anteckningsbok. I kursen använder vi enkla verktyg som du efter kursen kan tillverka själv och på egenhand fortsätta binda binda böcker.

Begränsat antal platser.

Kursen är fullbokad men du kan göra en intresseanmälan till kommande kurs.

Intresseanmälan >